Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lavoli Shop
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Kit reparatie hidroizolatii 4 kg alb
150 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Kitul contine: O galeata de 4kg de Cauciuc lichid si 3mp panza de armare.
Se foloseste pentru reparatii terase bloc, pentru reparatii la acoperisurile din tabla, la cosurile de fum, si chiar la testarea efectiva a materialului.
Avand in vedere ca suprafata de aplicare e relativ mica, (2-3mp la aceasta cantitate), recomand aplicarea materialului cu o pensula de 100mm. E mult mai usor de aplicat. Folositi trafaletul doar la suprafete mai mari.
Cauciuc Lichid are o aderenta excelenta pe diferite suprafete, precum: metal, beton, lemn, membrane bituminoase, tabla, etc. aplicabila si pe suprafete cu relief complex.
Membrana hidroizolanta are elasticitate 178%, prezinta protectie impotriva razelor ultraviolete.
Culorile disponibile sunt: alb, gri sau rosu-caramiziu.
Mod de aplicare:
Se curata tabla de praf, se taie panza in fasi de 10-15 cm care se pune pe inbinari si pe suruburi. Se aplica cu pensula un strat de Cauciuc lichid pe tabla, se pune panza, apoi se mai aplica un strat de Cauciuc lichid, astfel incat panza sa se imbibe cu material. Dupa cateva ore panza si materialul se usuca si prin ea nu mai curge apa.
Se recomanda dupa aplicarea panzei la imbinari sa se aplice Cauciuc lichid pe toate suprafata tablei pentru a o proteja de rugina si pentru a reduce zgomotul produs de ploaie pe tabla. La acoperisurile cu imbinari imperfecte sau cu rugina avansata se recomanda aplicarea panzei pe toata suprafata tablei.

Www.hidrohome.ro
Din Gura in Gura